Vad krävs?

Vad krävs det av djurägaren?
Du måste ha ett stort tålamod, inte bli stressad i pressade situationer. Kunna vara flexibel och ta att inspelningsdagar kan ändras med kort varsel. Har man ett jobb som det är svårt att få ledigt ifrån kanske man ska tänka om. Kunna ta folk, ett filmteam är ofta stort med många olika roller och det krävs att man respekterar varandra. Stå ut med att det kan vara lång väntan och ändå kunna vara en tillgång för ditt djur, det är du som känner ditt djur bäst!

Hur gör man för att gå med i agenturen?
Fundera över över djurets styrka och svagheter, skriv en kort beskrivning, berätta vad ni tränar/tävlar, ras, födelseår, kön, vad djuret kan på kommando? Klickertränad?  Bifoga bilder, är det en hund/katt behövs en porträttbild, gärna sittande framifrån sam en från sidan stående.  Första urvalet sker ofta med hjälp av bilder, så tänk på att bilderna ska vara av bra kvalitet och att man ser ordentligt hur djuret ser ut. Inga kläder eller solglasögon!

Om bilderna är tillräckligt bra kan de läggas ut på siten, så skriv gärna vem som fotograferat och kolla att  ni får använda bilden! Maila text & bilder till mc.roed@gmail.com och glöm inte din adress & mobil/tel nr så man snabbt kan få tag i er om det kommer en förfrågan. Tänk också på att de flesta jobb är på kontorstid så har du ett jobb som är svårt att ta ledigt ifrån kanske det inte är rätt bransch för er.
Ursie_sidaHaven Australian Shepherd
Foto: Ewa Agborg

 

Comments are closed.